dinsdag 27 juli 2021

Alles over Dordrecht

Sense of Music: Slagwerk Den Haag

Sense of Music: Slagwerk Den Haag

01 oktober 2017
Van zondag 01 oktober 2017 tot en met zondag 01 oktober 2017
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Slagwerk Den Haag drumt, timmert en slaat op alles dat los en vast zit. Is er geen geschikt instrument voorhanden? Dan maken zij dit zelf. Naast dat het gezelschap muziek speelt en componeert, onderzoekt het de grenzen en mogelijkheden van geluid, maakt zelf nieuw instrumentarium, en kijkt voorbij de eigen discipline door samenwerkingen aan te gaan met de beeldende kunst en dans- en theatergezelschappen.

Tijdens Sense of Music spelen zij een speciaal voor het Klankbodempaviljoen samengesteld programma genaamd Vitreous Space met werk van o.a. Kate Moore, John Luther Adams, Peter Garland, James Tenney en anderen.

Zondag 1 oktober 14.30 uur
Slagwerk Den Haag – Vitreous Space
(met o.a. Kate Moore, John Luther Adams, Peter Garland, James Tenney)
Tickets en meer informatie via de website

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Dordtyart

Maasstraat 11

dordtyart.nl
Deel dit bericht met je vrienden!