dinsdag 3 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Expositie in het spoor van De Stijl

Expositie in het spoor van De Stijl

01 oktober 2017
Van zondag 01 oktober 2017 tot en met zondag 29 oktober 2017
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Kunst&Vorm toont in het kader van 100 jaar De Stijl het werk van werkend lid  Teekengenootschap Pictura Jolande Vemeulen. De vormentaal en kleuren van De Stijl resoneren in vele experimenten. Sommige kunstenaars bouwen voort op de verworvenheden van De Stijl, een naadloze versmelting van beeldende kunst en architectuur. In dit kader toont Jolande Vermeulen haar werk in Kunst&Vorm. Haar werk ontstaat uit verschillende soorten plakplastic, tape op papier, doek en paneel. De verbeelding die ontstaat, kan men een modern stadslandschap noemen waar industriële constructies deel van uitmaken. Het verzamelen van beeld materiaal met fotografie is een basis die als uitgangspunt dient voor haar compositie. Het prepareren van de collages vraagt bijzonder aandacht, reden voor haar om het werk met epoxy af te werken, dit geeft de compositie teven meer diepte.

Opening expositie zondag 1 oktober 16.00 uur, van harte welkom. Verder te bezichtigen tot 29 oktober vrij t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur, buiten deze tijden op afspraak.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kunst en Vorm

Gravenstraat 31

06 50898654

kunstenvorm@kpnplanet.nl www.kunstenvorm.info
Deel dit bericht met je vrienden!