Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Musical Mozes'
30sep 2017

Musical Mozes

Zaterdag 30 september 2017, van 19:00 uur tot 20:15 uur.

Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos speelt samen met met grote groepen kinderen musicals over Bijbelverhalen. Op unieke wijze studeren ze in één dag met kinderen van 4 tot en met 12 jaar een musical in. Minimaal 50 tot maximaal 120 kinderen spelen mee. De voorstelling wordt gedragen door professionele acteurs, zangers en dansers. Samen met de kinderen zorgen zij aan het einde van de dag voor een fantastisch en stralend optreden. De Vliegende Speeldoos is opgericht in 1993. Het doel is helder: de kinderen een leuke dag geven en laten stralen als sterren op het podium. En hen een onvergetelijke dag en boodschap meegeven.

De musical heet ‘Mozes’ en gaat over Mozes die een wel hele bijzondere en belangrijke opdracht krijgt.
De musical wordt in één dag ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Kinderen spelen zelf de hoofdrol. Aan het eind van de dag zorgen ze samen met deze acteurs, zangers en dansers voor een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Mozes’, gespeeld door nieuw talent uit Dordrecht en omstreken.

Gratis toegangstickets voor de avond zijn te bestellen via: www.zingenindekerk.nl/kids/devliegendespeeldoos


Dit is een samenwerking tussen De Vliegende Speeldoos, Kerk in Actie en Kinderkoor Friends. De opbrengst van deze dag (collecte, acties en koffie en koekverkoop na de musical) komt ten goede aan Kinderen in de Knel.

Een musical met jou in de hoofdrol!
Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag 30 september 2017 verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!

De dagindeling:
13:00 uur: start voor kinderen van groep 3 t/m 8
15:00 uur: start voor de kinderen van groep 1 en 2
18:30 uur: deuren open voor het publiek (toegang vanaf 4 jaar, entree: gratis, er is wel een collecte)
19:00 uur: aanvang van de voorstelling
+ 20:15 uur: Einde voorstelling

Waar: De Stephanuskerk (kerk van de Nazarener), Talmaweg 121 in Dordrecht.
Kosten: De kosten om als kind hieraan mee te doen zijn € 7.00. Als er meer kinderen uit 1 gezin meedoen is het voor de andere kinderen € 5,00. Deze dag zal er ook voor eten en drinken gezorgd worden. Op 30 september betaalt u voor uw kind bij binnenkomst.
Overdag en ’s avonds zullen er foto’s gemaakt worden die op de site en de Facebookpagina van Christelijk Jeugdkoor Friends gezet worden. 

Meedoen
Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: vliegendespeeldoos2017@gmail.com (Vermeld in de mail je leeftijd (per 30-9), de groep waarin je zit (op 30-9) en of er nog rekening gehouden moet worden met een dieet en/of medicijnen.)

Om de dag goed te laten verlopen hebben we ook begeleiders nodig. Iedereen die deze dag wil komen helpen, kan een mailtje sturen naar bovenstaand e-mailadres. Iedereen is welkom, dus nodig je vriend of vriendin uit om mee te doen.

P.s. Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol = vol! Dit geldt zowel voor kinderen als voor begeleiders.
Inschrijven is mogelijk tot 5 september.

Contactinformatie:
Locatie: De Stephanuskerk (kerk van de Nazarener), Talmaweg 121
Organisator: Kinderkoor Friends
Email:vliegendespeeldoos2017@gmail.com
Website:http://www.facebook.com/kinderkoorfriendspapendrecht


Deel dit bericht met je vrienden!