Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Schaapje Schaapje Restylen' Foto: ToBe Projectbureau
26sep 2017

Workshop Schaapje Schaapje Restylen

Dinsdag 26 september 2017, van 16:00 uur tot 17:30 uur.

Geef afgekeurde geboorteschaapjes een 2e kans en laat je kind van 6-12 jaar meedoen aan de Workshop Schaapje Schaapje Restylen op 19 en/of 26 september in het Energiehuis mét een expositie in het Stadskantoor! De workshop is van 16.00 – 17.30 uur en kost € 5,- per kind.  Meedoen? Stuur een e-mail naar project@tobe.nl met de naam en leeftijd van je kind + de datum van de workshopdeelname.

Geboorteschaapjes
Misschien ken je ze wel: de geboorteschaapjes van de Gemeente Dordrecht. Al jaren is het een traditie om kersverse ouders/verzorgers een knuffel cadeau te geven bij de aangifte van de geboorte van hun kind bij de Gemeente Dordrecht. Toen er een flinke partij geboorteschaapjes afgekeurd werd, mochten deze niet meer als knuffel uitgedeeld worden.

Workshop Schaapje Schaapje Recyclen
ToBe Projectbureau geeft deze schaapjes graag een tweede kans organiseert daarom twee maal de workshop Schaapje Schaapje Restylen voor kinderen van 6 tot 12 jaar op 19 en 26 september van 16.00-17.30 uur . De betaling is contant aan de deur. Het is mogelijk om aan één of beide workshops mee te doen. Deelname kost € 5,- per kind per workshop.

Onder begeleiding van een echte kunstenares ‘pimpt’ jouw kind de schaapjes om tot een waar kunstwerk. Per workshop krijgt je kind twee knuffelschaapjes om te pimpen met textiel en andere materialen: één voor zichzelf en één voor de expositie van de Gemeente Dordrecht.

Expositie in het Stadskantoor in Dordrecht
Dit laatste schaapje blijft namelijk na afloop van de workshop bij ToBe en wordt tentoongesteld tijdens de expositie die vanaf 4 oktober (jawel; dierendag!) te bezichtigen is in het Stadskantoor. Doet jouw kind mee aan deze toffe workshop mét expositie? Kijk voor meer informatie op de website.

Foto: Schaapje Schaapje Restylen - ToBe Projectbureau

Contactinformatie:
Locatie: Locatie Energiehuis, Noordendijk 148
Organisator: Tobe Cultuurcentrum
Telefoonnummer: 088-8885372
Email:project@tobe.nl
Website:http://www.tobe.nl


Deel dit bericht met je vrienden!