Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Burendag Vogelplein'
23sep 2017

Burendag Vogelplein

Zaterdag 23 september 2017, van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Zaterdag 23 september is het Burendag. Ook op het Vogelplein gaan we er dit jaar weer een leuke dag van maken! DJ Delano zorgt voor de muziek en Redwan speelt Djembé. Naast kraampjes van Geef het Dordt, een prijzenspel, verkoop van leuke spulletjes is er een kraam met informatie van de organisaties uit de buurt zoals: Het Vogelnest, Speeltuin Oosterkwartier Dordrecht, MEE Drechtsteden, Zorgcentrum de Linde en Sociaal Wijkteam centrum. Bij deze kraam kun je je tevens je bloeddruk laten meten door de wijkverpleegkundigen.

Kinderen kunnen een ware glitter tattoo laten zetten en meespelen met reuze Mega Jenga! Daarnaast is er een groot schaakspel voor jong en oud en is R-Newt Dordrecht van de partij met een activiteit voor jongeren.

Speeltuin Oosterkwartier Dordrecht organiseert deze dag een kleedjesmarkt in de speeltuin. Op de plek van het oude Vogelnest aan het Vogelplein komt een blijvend straatterras voor de hele buurt, waar je een handje mee kunt helpen om het meubilair te pimpen. Hou de Facebook van Het Vogelnest hiervoor in de gaten!

Ontmoet je buren op het Vogelplein op zaterdag 23 september van 11.00 tot 16.00 uur en drink gezellig een drankje met elkaar!

Contactinformatie:
Locatie: Vogelplein
Organisator: Zie artikel
Website:http://www.facebook.com/vogelpleindebuurtzijnwesamen


Deel dit bericht met je vrienden!