Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloopavond voor vrijwilligers bij DOOR'
20sep 2017

Inloopavond voor vrijwilligers bij DOOR

Woensdag 20 september 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Iedereen met interesse in leuk en uitdagend vrijwilligerswerk dat ertoe doet is welkom op de inloopavond voor nieuwe vrijwilligers bij DOOR.

Stadswaardehuis DOOR draait volledig op vrijwilligers en zoekt nieuwe vrijwilligers voor diverse vacatures. Mensen die vanuit hun bevlogenheid zich inzetten voor de stad en zijn bewoners. Zij werken mee om activiteiten te realiseren. Dit kan achter de bar, achter de schermen of op het podium. Ontplooiing, groei en plezier zijn sleutelwoorden voor het vrijwilligerswerk bij DOOR. Talent en tijdsinvestering bepalen rol en inzet. 

DOOR is een podium voor aanstormende- en talentvolle kunstenaars en organiseert muziekoptredens, tentoonstellingen en stelt ateliers beschikbaar. Daarnaast kunnen mensen bij DOOR groeien en bloeien. Zichzelf (her)ontdekken, ontwikkelen en positioneren of hun eigen kracht (terug)vinden op een informele en effectieve manier.

Vind je het leuk om er samen de schouders onder te zetten en ga je uitdagingen niet uit de weg? Kom dan naar de inloopinformatieavond en ontmoet andere DOOR-vrijwilligers om te praten over de mogelijkheden.

Contactinformatie:
Locatie: Voorstraat Noord 142-144
Organisator: DOOR
Telefoonnummer: 06-55491013
Email:doordordrecht@gmail.com
Website:http://doordordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!