Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sinas featuring Rob van de Wouw bij Jazzpodium DJS'
16sep 2017

Sinas featuring Rob van de Wouw bij Jazzpodium DJS

Zaterdag 16 september 2017 vanaf 22:00 uur.

Sinas featuring Rob van de Wouw
Op zaterdag 16 september speelt Sinas in Jazzpodium DJS tijdens de Jazz & Beyond-avond zijn dansbare mix van afrobeat, cumbia, balkan en meer. Sinas heeft enkele jaren als crossover powertrio opgetreden, maar onlangs is trompettist Rob van de Wouw weer teruggekeerd op het nest. Parallel aan zijn succesvolle eigen carrière maakt de meesterblazer ook weer deel uit van Sinas.

Sinas deed het prima als trio, maar toch bleef het trio zoeken naar nieuwe geluiden en harmonische verrijking. Die zoektocht leidde uiteindelijk tot het opnieuw inlijven van Rob van de Wouw. Bandleider/saxofonist Wouter Schueler legt uit: “Rob is nu eenmaal de meest geschikte Sinas-trompettist. Hij begrijpt de muziek als geen ander, kent de band en de stukken en benadering goed en sluit gewoon perfect bij ons aan”.

Met hun ‘global dancefloormusic’ is Sinas absoluut een van de leukste crossoverbands van dit moment. Sinas laat zich niet in een hokje stoppen maar is vooral veelzijdig, swingend en eigenzinnig.
Line-up: Wouter Schueler: saxofoons, klarinet - Rob van de Wouw: trompet - Maarten Helsloot: Minimoog, synths - Benjamin Torbijn: drums, percussie.

Jazz & Beyond brengt elke tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,-.

Datum: zaterdag 16 september 2017
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
Entree: € 8,- / leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Contactinformatie:
Locatie: Grotekerksplein 1
Organisator: Jazzpodium DJS
Website:http://www.jazzpodiumdjs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!