Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Bomen Schilderen bij het Parkhuis'
13sep 2017

Workshop Bomen Schilderen bij het Parkhuis

Woensdag 13 september 2017, van 11:00 uur tot 14:30 uur.

Wij van het Parkhuis vinden het belangrijk dat onze bewoners de natuur kunnen beleven. De komende jaren vergroenen we, samen met IVN ons activiteitenaanbod en breiden we onze beleeftuin verder uit.

Een van de nieuwe natuurlijke activiteiten is ‘Bomen Schilderen’. Bewoners schilderen onder begeleiding, het liefst buiten, bomen met een bijzondere herinnering. Ieder mens heeft wel een goede/fijne herinnering aan een voor hem of haar speciale boom. Meestal met een mooi verhaal of grappige anekdote. Denkend aan bijv. de beukennootjes, de geboortelinde, oude eiken, boomhutten of treurwilgen, maar ook aan fantasiebomen. Te veel mooie bomen om op te noemen.

Tijdens deze workshop leer je van een beeldend kunstenaar hoe je deze activiteit aan onze bewoners kunt geven maar je ervaart het ook zelf! De schilderijen (doeken van 30x40cm) worden geëxposeerd in Het Parkhuis en digitaal ‘geplant’ in het Virtueel Koningsbos. Het Virtueel Koningsbos is een bos op internet waar niet alleen deze bomen, maar alle bomen uit het hele land met hun speciale verhaal worden gepland. Op deze manier kunnen deze bomen worden nagelaten aan de volgende generatie en worden gedeeld met vrienden en familie.
Bomen schilderen

Vind je het leuk om te schilderen en deze activiteit aan te bieden aan onze bewoners, doe dan mee met deze workshop!
Aanmelden of vragen? Die kun je stellen aan Emma Valk via: e.valk@hetparkhuis.nl

Contactinformatie:
Locatie: Het Trefpunt, Haaswijkweg Oost 69-A
Organisator: Emma Valk
Email:e.valk@hetparkhuis.nl
Website:www.hetparkhuis.nl


Deel dit bericht met je vrienden!