Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Brandstof presents: Speedate + singles borrel' Foto: Josina
13jul 2017

Brandstof presents: Speedate + singles borrel

Donderdag 13 juli 2017, van 19:00 uur tot 21:30 uur.

Ben je tussen de 25 en 38 jaar en opzoek naar liefde? Brandstof organiseert op donderdag 13 juli de tweede editie van de speeddate met aansluitend een singles borrel.

Op 16 april 2011 vond in Bibelot voor het eerst een speeddate plaats. Josina deed mee en deelde haar ervaring:
Ik heb veel leuke en mooie herinneringen aan Bibelot. Maar de mooiste is dat ik mijn man heb leren kennen in Bibelot.
Op zaterdag 16 april 2011 was er in Bibelot, toen nog aan de wijnstraat, het feestje Twee keer niks..00s. Zoals ieder weekend was ik aanwezig. Veel van mijn vrienden werkten in Bibelot. In de Bubbels kon je speeddaten. Omdat het een rustige avond was in de grote zaal, besloot ik mee te doen met de speeddate. Ik kende toch bijna iedereen die mee deed. Daar kwam hij aan mijn tafeltje zitten. Toen wisten wij nog niet dat wij 6 jaar later getrouwd zouden zijn en twee prachtige dochters zouden hebben.
Dankzij Bibelot hebben zijn wij elkaar tegen gekomen. Op 6 augustus 2013 hebben wij onze speeddate omgezet in een date voor altijd.


Vind ook je ware liefde, maar dit keer in Brandstof. Onder het genot van een drankje, kan je elkaar kort leren kennen. De "beste match" krijgt een avondje uit aangeboden door Bibelot en IJssalon Eigenwys.

De speeddate zal op 13 juli plaats vinden tussen 19.00 uur en 21.30 uur. Deelname aan de speeddate kost €10,- inclusief drie drankjes. Om je op te geven voor de speeddate mail naar: speeddatebrandstof@gmail.com. De singles borrel begint om 21.30 uur, deelname is gratis. Voor meer informatie: www.brandstofdordrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Noordendijk 148
Organisator: Brandstof
Email:speeddatebrandstof@gmail.com
Website:http://www.brandstofdordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!