Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Vier je zomer in Het Hof' Foto: Mascha Joustra
05jul 2017

Vier je zomer in Het Hof

Van woensdag 5 juli 2017 tot en met zondag 20 augustus 2017.

Tussen 4 en 12 jaar oud en niks te doen deze zomer? Echt wel! Kom met je (groot)ouders naar het Dordrechts Museum, Het Hof van Nederland of Huis Van Gijn en doe mee met al deze een toffe activiteiten.

Beleef de geschiedenis van Dordrecht als oudste stad van Holland en ontdek dat er ook gebeurtenissen van landelijk belang hebben plaatsgevonden. Maak kennis met de collectie van de stad en neem plaats op de eerste rij bij de film De Vrije Staten – met Nederlandse topacteurs – op de plek waar de eerste Vrije Statenvergadering in 1572 ook daadwerkelijk plaatsvond.

Het Grote Hofspel
Tijdens het Grote Hofspel krijgt ieder een rol en ga je op pad in Het Hof van Nederland. Je bent een levende pion en het museum is je speelbord! Voor de hele familie, vanaf 6 jaar

Reporter gezocht!
Als een echte reporter doe je in de Hofkrant verslag van belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van Dordrecht. Voor de hele familie, vanaf 6 jaar

Duik in de Middeleeuwen
Ga mee op reis door de donkere kelder van Het Hof van Nederland en ontdek alles over het dagelijks leven in de Middeleeuwen. Als een echte archeoloog bestudeer je verschillende voorwerpen uit die tijd.
Voor kinderen vanaf 8 jaar | woe 9 augustus | 14:30- 16:00 | aanmelden via de website.

Alle activiteiten zijn gratis, maar exclusief museumentree voor begeleiders. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.
Aanmelden en meer informatie via de website

Contactinformatie:
Locatie: Hof 6
Organisator: Het Hof van Nederland
Telefoonnummer: (0)78-770 5250
Email:website@hethofvannederland.nl
Website:www.hethofvannederland.nl


Deel dit bericht met je vrienden!