Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'buurtgenoten ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte'
05jul 2017

buurtgenoten ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte

Woensdag 5 juli 2017 vanaf 18:00 uur.

Buurtbbq: buurtgenoten ontmoeten elkaar bij Resto VanHarte Dordrecht. Meld je aan en doe mee!
Als onderdeel van het project Geef je Buurt een Boost organiseert sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Dordrecht op woensdag 5 juli een gezellige buurtbarbecue. Buurtbewoners gaan zelf aan de slag: samen bereiden ze een heerlijke barbecuemaaltijd. De ontmoeting staat hierbij centraal. Locatie is Het Sterrenwiel. Wil jij je buren leren kennen? Kom langs en schuif gezellig aan!

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom. Deelname kost acht euro, vier euro voor kortingsgasten. Inloop is vanaf 17.15 uur. De barbecue start om 18.00 uur. Reserveren kan via www.restovanharte.nl of 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (10 ct/min). Aanmelden als vrijwilliger kan bij Miriam Lindemans via m.lindemans@restovanharte.nl vóór 3 juli 2017.

Geef je Buurt een Boost
Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland. Activiteiten variëren van barbecues tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. De eerste activiteiten hebben reeds plaatsgevonden; in heel Nederland organiseerde Resto VanHarte afgelopen jaar succesvolle buurtbarbecues en open podia. Dit jaar waren er verschillende thema-avonden rondom leefbare buurt en werken en leren in de buurt. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Contactinformatie:
Locatie: Het Sterrenwiel op Dalmeyerplein 80
Organisator: Resto VanHarte Dordrecht
Telefoonnummer: 0900 900 3030
Website:http://www.restovanharte.nl


Deel dit bericht met je vrienden!