Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Drumschool Jens 5 jaar - Voorspeeldag'
02jul 2017

Drumschool Jens 5 jaar - Voorspeeldag

Zondag 2 juli 2017, van 13:00 uur tot 15:00 uur.

Op zondag 2 juli 2017 organiseert drumleraar Jens Kirpestein een voorspeelmiddag voor zijn leerlingen bij poppodium Dolhuis.

Jens Kirpestein is eigenaar van Drumschool Jens; opgericht in 2012 in Dordrecht. Dit jaar bestaat zijn school 5 jaar en dat moet gevierd worden. Dat kan natuurlijk maar op één manier: met live muziek!

De leerlingen van Drumschool Jens zullen aan hun ouders, familie, vrienden en kennissen laten zien wat ze de afgelopen periode geleerd hebben.
Daarnaast vindt Jens het ook belangrijk dat de leerlingen podium ervaring op doen en leren vertrouwen te krijgen in wat ze kunnen.
"Muziek maken moet een feestje zijn", aldus Jens.

Begin 2012 is Jens begonnen met zijn Drumschool op de Merwedestraat 275. Toen nog begon hij met vier leerlingen en één drumstel. 5 Jaar later is Drumschool Jens uitgegroeid tot maar liefst 32 leerlingen en een uitgebreid arsenaal aan drumstellen en percussie instrumenten. Drumschool Jens heeft leerlingen vanuit alle Drechsteden, en onderscheid zich door maatwerk waarin plezier en individuele ontwikkeling voorop staan.

Iedereen die geïnteresseerd is in drummen en zin heeft in een gevarieerde middag vol entertainment door jong en oud, is van harte welkom om de voorspeelmiddag bij te wonen op zondagmiddag 2 juli.

Kaartjes worden aan de deur van het Dolhuis verkocht voor € 3,50 p.p. Aanvang: 13:00 uur

Contactinformatie:
Locatie: in het Dolhuis, Dolhuisstraat 55
Organisator: Drumschool Jens
Email:info@drumschooljens.nl
Website:http://www.drumschooljens.nl


Deel dit bericht met je vrienden!