Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Auto theorielessen bij het Vogelnest'
26mei 2017

Auto theorielessen bij het Vogelnest

Iedere maandag, van vrijdag 26 mei 2017 tot en met zondag 31 december 2017, van 19:00 tot 21:00 uur.

DORDRECHT - Sinds enkele weken worden er op maandag en woensdag lessen voor auto-theorie gegeven op Het Vogelnest in de Vogelbuurt. Deze lessen zijn bedoeld voor iedereen die een rijbewijs wil halen, veiliger wil rijden of zijn kennis bij wil spijkeren.

Instructeur Saddi, met jarenlange ervaring, is deze activiteit begonnen omdat hij graag zijn kennis deelt en de locatie een warm hart toe draagt. Het Vogelnest is een buurt-initiatief in de Vogelbuurt om de buurt dichter bij elkaar te brengen, zelfredzamer en mooier te maken. Er worden dagelijks activiteiten door en voor de buurt georganiseerd zoals kookclubs, een naai-atelier en een schaakclub. Ook is er een moestuinbuurt en worden er binnenkort nog meer muurschilderingen aangebracht.

De theorielessen zijn op maandagavond van zeven tot negen en woensdag van half vijf tot zes op Buizerdstraat 64. De entree is gratis en iedereen is welkom. Met vijftien mensen zit de activiteit vol. Meer informatie over de lessen en het Vogelnest zijn te vinden op www.hetvogelnest.org

Contactinformatie:
Locatie: Buizerdstraat 64
Organisator: Vogelnest
Website:www.hetvogelnest.org


Deel dit bericht met je vrienden!