Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Rommeldam'
20mei 2017

Rommeldam

Zaterdag 20 mei 2017 vanaf 08:30 uur.

Op zaterdag 20 mei is er weer Rommeldam. Het is inmiddels een Dubbeldamse traditie; al decennia kun je eind mei of begin juni naar Rommeldam en Boegsprietvechten. Het is de “grootste Rommelmarkt uit de regio en omstreken”.

Op het kerkplein voor de Wijnstok aan de Dubbelsteynlaan West 70 te Dubbeldam gaat om 8.30 uur voor de 42ste keer weer Rommeldam van start. Over ruim 60 kramen staat alles voor u gesorteerd van boeken, huishoud, radio en tv’s, fietsen , lampen, glas en schilderijen, fotografica, speelgoed, curiosa, kleding, schoenen en tassen enz , enz.

Op het plein voor de bibliotheek vindt u weer vele meubelen, ook gesorteerd van kast tot stoel, van bank tot tuinstoel en van tafel tot bed. Ook voor de inwendige mens kunt u terecht bij diverse kramen en in de Rank vind u koffie , thee, frisdrank en bier en koeken en snoep. Voor de inwendige mens zijn er oliebollen, poffertjes, hamburgers en loempia’s.

Er is van alles te doen en u kunt zich hier de gehele dag vermaken. Ook het Rad van avontuur is er weer, een antiekveiling, een schiettent en een grabbelton.

Contactinformatie:
Locatie: Dubbelsteijnlaan West 70
Organisator: De Wijnstok
Telefoonnummer: 078 – 616 19 73
Website:www.pkndubbeldam.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!