Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatieavond Bevallen bij Rhena'
02mei 2017

Informatieavond Bevallen bij Rhena

Dinsdag 2 mei 2017, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Als u gaat bevallen in het ziekenhuis wilt u natuurlijk van te voren weten waar dit gaat gebeuren, hoe het eruit ziet en wat de gang van zaken op de afdeling is. Hiervoor zijn twee mogelijkheden: de uitgebreidere informatieavond inclusief een kijkje in de een verlossuite (hiervoor moet u zich van te voren aan melden) of alleen een kijkje in de verlossuite. (Hiervoor hoeft u zich niet van te voren aan te melden.)

Informatieavond 'Bevallen bij Rhena'
Elke eerste dinsdag van de maand is er een uitgebreide informatieavond over bevallen in het ziekenhuis. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium op locatie Dordwijk. De voorlichtingsavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is tussendoor geen pauze.

Programma
• Presentatie bevallen bij Rhena
• Bezoeken van de kraammarkt met diverse informatiekraampjes
• Rondleiding verlossuites en (onder voorbehoud) een kraamsuite.

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de informatieavond, rondleiding of kraammarkt: mail dan naar: infoavondrhena@asz.nl

Kijkje in de verlossuite
Naast de informatieavonden is er ook de mogelijkheid om alleen een kijkje te nemen in de verlossuite. U bezoekt dan niet de uitgebreidere informatieavond. Deze 'kijkjes in de verlossuite' vinden ook plaats op elke eerste dinsdag van de maand. U hoeft zich hiervoor niet van te voren in te schrijven. U kunt zich tussen 19.45 en 20.30 melden bij Rhena (volg de bordjes Haven, 1e verdieping) locatie Dordwijk.


Aanmelden voor de informatieavond
U kunt zich aanmelden via de website

Contactinformatie:
Locatie: Locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25
Organisator: Albert Schweitzer Ziekenhuis
Email:infoavondrhena@asz.nl
Website:http://www.asz.nl


Deel dit bericht met je vrienden!