Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dordt Schoon'
25mrt 2017

Dordt Schoon

Van zaterdag 25 maart 2017 tot en met vrijdag 31 maart 2017.

Tijdens Dordt Schoon steken Dordtenaren de handen uit de mouwen om samen de stad een stuk schoner te maken. Iedereen kan meedoen aan deze jaarlijks terugkerende actie. Jij doet toch ook mee?

Het voorjaar staat voor de deur, hét moment om een grote schoonmaak te houden. Dat is dan ook precies wat er gaat gebeuren tijdens Dordt Schoon. Verschillende Dordtenaren hebben hun schoonmaakactie al aangemeld om samen eens goed de bezem door de stad te halen. Jong en oud, sportvereniging en wijkcentrum, iedereen kan meedoen en hoe meer acties, hoe schoner de stad. De gemeente roept dan ook alle Dordtenaren op om een actie op te zetten en samen te gaan voor een schonere leefomgeving. Meedoen aan Dordt Schoon is eenvoudig: bedenk een actie, meld je actie aan via het aanmeldformulier op de website van Weizigt en haal je gratis materialen op om je schoonmaakactie nog net wat leuker en makkelijker te maken.

Dordtse Doorpakkers
Niet alleen tijdens Dordt Schoon wordt de stad ontdaan van rondslingerend vuil, het hele jaar door zijn er Dordtse Doorpakkers actief in de stad. Vanuit de campagne '’n schone stad... je hebt het zelf in de hand’, worden de Dordtse Doorpakkers ondersteund met tips, advies en gratis materialen.

Alle informatie over Dordt Schoon en het aanmeldformulier, de Dordtse Doorpakkers en de campagne ''n schone stad', is te vinden op www.weizigt.nl/dordtse-doorpakkers

Contactinformatie:
Locatie: divers, zie de website
Website:www.weizigt.nl/dordtse-doorpakkers


Deel dit bericht met je vrienden!