Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ladiesnight bij the Movies'
21mrt 2017

Ladiesnight bij the Movies

Dinsdag 21 maart 2017 vanaf 19:30 uur.

Een komedie vol wendingen als basis voor een gezellige Ladies Night. Je wordt ontvangen op de rode loper, met foto. Er zijn bubbels en bites, diverse kraampjes met leuke gifts en goodies, een verloting en een goodiebag. Opgeteld is een ontspannen filmavondje uit. Eventueel nog aan te vullen met een lekker dineetje vooraf.

Door een wisseltruc wordt de aantrekkelijke - maar niet zo talentvolle - schoenverkoopster Brigitte (Chantal Janzen) de schrijfster van een literair meesterwerk. De broers Marc en Boudewijn runnen uitgeverij Goudemondt, maar de zaken gaan niet zo goed. Ze zien niet veel in Brigitte's schrijverschap. Maar ook met Herman (Peter Bolhuis), de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk, zitten ze in hun maag. Want hoe goed zijn boek ook is, de broers weten dat ze met Herman nooit de benodigde media-aandacht zullen krijgen. Dan bedenken ze de schrijverswissel. Die truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar als haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Regisseur Joram Lürsen weet hoe je goede komedies moet maken, getuige zijn succesvolle films Alles is Liefde en Alles is Familie. Opnieuw verzamelde hij een bonte cast van goed acterende bekende Nederlanders.

Inloop v.a. 19:30 uur. Start film 20:15 u.

Kaarten:
- LadiesNight Filmdiner  € 32,50
- Ladiesnight Normaal € 14,50

Contactinformatie:
Locatie: Nieuwstraat 60-62
Organisator: The Movies
Telefoonnummer: 078-7200777
Email:info@themoviesdordrecht.nl
Website:www.themoviesdordrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!