Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café; Peter Haex interviewt Ad Dubbeldam, Ellen Davids en Chantal Kruidhof'
21nov 2016

Alzheimer Café; Peter Haex interviewt Ad Dubbeldam, Ellen Davids en Chantal Kruidhof

Maandag 21 november 2016, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt op maandagavond 21 november een ontmoetingsavond in samenwerking met Het Parkhuis aan de Haaswijkweg Oost 69a.

De zaal gaat open om 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt ca. 21.30 uur. De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd. De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Gezondheidszorgpsycholoog Peter Haex, werkzaam in Het Parkhuis, interviewt vrijwilliger Ad Dubbeldam, coördinator vrijwilligerswerk Ellen Davids (beiden actief in Het Parkhuis) en van Stichting MEE Chantal Kruithof. Zo lang mogelijk thuis blijven wonen betekent dat de zorgzwaarte steeds groter zal worden. Wat en hoeveel kan een vrijwilliger dan voor u en de patiënt betekenen in de thuissituatie? Laat u voorlichten en neem kennis van hun ervaringen en mogelijkheden!

De muziek wordt gebracht door het trio Marcel Koster

Voor informatie, voorlichting, lezingen, aanmelding als vrijwilliger in de regio:
Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden,
Irma C. van Milt-Bethlehem 078-618 02 89  -  miltbeth@hetnet.nl
Bel voor vragen over dementie de Alzheimertelefoon 0800-5088: 7 dagen p.w. bereikbaar van 9 - 23 uur en kijk op www.alzheimer-nederland.nl en/of www.dementie.nl

Het volgende Alzheimer Cafe is op 19 december

Wilt u volgend jaar november ook collecteren?  Bel Martine Riske: 06-575 90 349 of mail haar: m.riske@alzheimer-nederland.nl. Is de collectant niet bij u aan de deur geweest? U kunt altijd doneren op NL13INGB 000 000 2502 of in het Alzheimer Café de collectebus bijvullen. Bedankt!
Wordt VRIEND via www.samendementievriendelijk.nl, vul in en volg de minicursus zodat zoveel mogelijk medemensen weten van dementie!

Contactinformatie:
Locatie: Haaswijkweg Oost 69a
Organisator: Parkhuis
Telefoonnummer: 078 622 00 00
Email:info@hetparkhuis.nl
Website:http://www.hetparkhuis.nl


Deel dit bericht met je vrienden!