Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Talkshow Kunstmin Live'
09mrt 2016

Talkshow Kunstmin Live

Woensdag 9 maart 2016.

Het is op woensdag 9 maart opnieuw tijd voor Kunstmin Live. Deze bijna maandelijks terugkerende talkshow van en in Schouwburg Kunstmin nodigt iedere keer een nieuwe hoofdgast uit, uit de stad of regio. Journalist Kees Thies en theatermaker Marjolein Meijers laten u deze editie door middel van muziek, beeld en gesprekken kennis maken met de striptekenaar Martin Lodewijk.

Martin Lodewijk, geboren in Rotterdam, tekende als kind al veel en heeft op die manier zijn talent ontwikkeld. Naast stripwerk en cartoons bevat Lodewijk zijn repertoire ook reclamewerk. Thies en Meijers zullen een mooi menselijk portret schetsen dat wordt gecreëerd in een persoonlijk gesprek afgewisseld met muziek en filmfragmenten.

De Kunstmin Live huisband van Sanne Monster  zorgt voor de muzikale omlijsting en vertolkt nummers die op het wensenlijstje van de hoofdgast staan. Daarnaast worden er op verzoek van de hoofdgast Rotterdamse levensliederen gezongen, komt Tom Stuip met zijn banjo en zal Lodewijk zelf Bluegrass muziek spelen.

Wim Goossens, veelzijdig in animatie, media, kunst en concept is verantwoordelijk voor de beelden die tijdens Kunstmin Live het gesprek illustreren. Vast te gast is eveneens cabaretière Jennifer Evenhuis.

Voor tijden en tickets verkoop, zie de website

Contactinformatie:
Locatie: Sint Jorisweg 76
Organisator: Schouwburg Kunstmin
Telefoonnummer: 078-6397973
Website:http://www.kunstmin.nl


Deel dit bericht met je vrienden!