Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Het internetop in de Bibliotheek AanZet'
06nov 2015

Het internetop in de Bibliotheek AanZet

Iedere dinsdag, van vrijdag 6 november 2015 tot en met zaterdag 31 december 2016, vanaf 16:30,.

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Steeds meer instanties vragen u om zelfstandig zaken online te regelen. Dit en het zoeken van informatie op internet is niet voor iedereen gemakkelijk. Voor wie niet handig is met computers, is dit een grote stap. De Bibliotheek AanZet organiseert daarom vanaf januari 2015 op een vaste dag in de week in Dordrecht, bibliotheek Dordrecht Centrum aan de Groenmarkt 153, de internetcursus voor digibeten: Het internet op!.

Cursisten gezocht in Dordrecht
De Bibliotheek AanZet presenteert de minicursus Het internet op! om mensen te bereiken die nog nooit op internet zijn geweest en hen te helpen met de eerste stappen op het web. In januari start de cursus voor digibeten onder andere in Dordrecht, bibliotheek Dordrecht Centrum aan de Groenmarkt 153.
Deelnemers worden één op één begeleid door maatschappelijke stagiairs uit het voorgezet onderwijs, die vooraf een training hiervoor krijgen. De kosten zijn € 1,50 per les (60 minuten). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden in de bibliotheek, via telefoonnummer 078 620 55 00 of per e-mail evanoost@debibliotheekaanzet.nl. Let op, er is maar plek voor ca. 15 cursisten, dus meld u snel aan.

Contactinformatie:
Locatie: Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Organisator: De Bibliotheek AanZet
Telefoonnummer: 078 620 55 00
Email:service@debibliotheekatotz.nl
Website:www.debibliotheekatotz.nl


Deel dit bericht met je vrienden!