zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Zomer Sale bij de Sterrenlanden

Zomer Sale bij de Sterrenlanden

29 augustus 2015
Van 10:00 uur tot en met 14:00 uur

Bij Het Spectrum, locatie De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4 is er zaterdag 29 augustus Zomer Sale. De Zomer Sale is te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur.

Bezoekers kunnen tijdens de Zomer Sale volop profiteren van diverse aanbiedingen zoals de laatste zomerkleding en zomerschoenen. Uiteraard is er weer koffie met wat lekkers en ontbreken de heerlijke zelfgemaakte erwtensoep en slaatjes ook niet. Ook is onze tweedehandswinkel, De Koopjeshof, geopend voor bezoekers. In de winkel vindt u nieuwe najaarskleding. De opbrengst van de Voordeelmarkt komt ten goede aan de bewoners van De Sterrenlanden, onderdeel van Het Spectrum.

Info

Organisator:

Adres:

Het Spectrum

De Sterrenlanden

Deel dit bericht met je vrienden!