zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Clubfit Tennis voor Volwassenen

Clubfit Tennis voor Volwassenen

25 augustus 2015
Van dinsdag 25 augustus 2015 tot en met maandag 21 september 2015


De Dordtse tennisverenigingen bieden in samenwerking met het Sportbedrijf van de gemeente Dordrecht een pakket kennismakingslessen aan voor volwassenen, Clubfit Tennis. Het initiatief is bedoeld om volwassenen in groepsverband en op laagdrempelige manier kennis te laten maken met de tennissport.

De eerste lessen starten in de week van 24 augustus. Het introductieprogramma bestaat uit vier tennislessen over een periode van 5 weken (één les per week) en een afsluitende activiteit. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde tennistrainer. Voor het volgen van het programma betalen de deelnemers een eigen bijdrage van twintig euro, inclusief het gebruik van de materialen. Na de introductie hebben de deelnemers de mogelijkheid om met een aantrekkelijke aanbieding door te stromen binnen de vereniging.
Informatie en aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich tot 10 augustus voor het kennismakingspakket  aanmelden via www.dordtsport.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Sportbedrijf

Dordtse Tennisverenigingen

Deel dit bericht met je vrienden!