zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Vakantieactiviteit IVN: Ontdek het beleefpad VOL

Vakantieactiviteit IVN: Ontdek het beleefpad VOL

20 augustus 2015
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Datum, tijden en locatie:

Datum: donderdag 20 augustus

Tijden: 14.00 uur - 16.00 uur

Locatie: Waterjuffer/Terras

Omschrijving:

Samen met de natuurgidsen van IVN ga jij de natuur beleven. Ben jij een goede proever en werkt je neus goed? Kan jij het verschil voelen tussen een doorn en een stekel? Durf jij met je ogen dicht de natuur te ontdekken? Spannend!

Kosten:

Deze workshop is gratis. Er kunnen per workshop maximaal 15 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Meld je dan altijd eerst even aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend). Geef dan je gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres) en aan welke activiteit je wilt deelnemen aan ons door. De betaling vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Weizigt beschikt niet over een pinautomaat dus graag contant en gepast betalen.

Heel veel plezier deze zomervakantie!

Tot snel bij Weizigt!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

weizigt@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!