zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Vakantieactiviteit Weizigt: Wilgentenen vlechten

Vakantieactiviteit Weizigt: Wilgentenen vlechten

19 augustus 2015
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Datum, tijden en locatie:

Datum: woensdag 19 augustus

Tijden: 10.00 uur - 12.00 uur

Locatie: Theater

Omschrijving:

Weet jij wat je voor moois allemaal kunt maken met de flexibele takken, tenen, van een wilg? Tijdens deze vakantieactiviteit leer je hoe je een mooie bloem of vlinder kunt vlechten van wilgentenen. Je creatie mag natuurlijk mee naar huis

Kosten:

Deze workshop kost €7,50 en er kunnen per workshop maximaal 25 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Meld je dan altijd eerst even aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend). Geef dan je gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres) en aan welke activiteit je wilt deelnemen aan ons door. De betaling vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Weizigt beschikt niet over een pinautomaat dus graag contant en gepast betalen.

Heel veel plezier deze zomervakantie!

Tot snel bij Weizigt!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

weizigt@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!