zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Vakantieactiviteit Weizigt: Workshop Recyclerakketten VOL

Vakantieactiviteit Weizigt: Workshop Recyclerakketten VOL

18 augustus 2015
Van 10:00 uur tot en met 11:30 uur

Datum, tijden en locatie:

Datum: dinsdag 18 augustus

Aanvang: 10:00 uur - 11:30 uur

Locatie: Theater

Omschrijving:

Winterweer, zomerweer, altijd rakettenweer!
Je eigen raket lanceren? Ja dat kan!! We maken ze van petflesjes, tape en ander plastic. Als ze klaar zijn gaan we de raket buiten, met behulp van een fietspomp, de lucht in schieten. Voor het lanceren van de raketten hebben we wel ruimte nodig: dus gaan we naar buiten. Veel pret met de REYCLERAKET!

Kosten:

Deze workshop kost €7,50 en er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Meld je dan altijd eerst even aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend). Geef dan je gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres) en aan welke activiteit je wilt deelnemen aan ons door. De betaling vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Weizigt beschikt niet over een pinautomaat dus graag contant en gepast betalen.

Heel veel plezier deze zomervakantie!

Tot snel bij Weizigt!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

weizigt@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!