zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Vakantieactiviteit Weizigt: Workshop Junior Dierverzorging VOL

Vakantieactiviteit Weizigt: Workshop Junior Dierverzorging VOL

12 augustus 2015
Van 09:00 uur tot en met 11:30 uur

Datum, tijden en locatie:

Datum: woensdag 15 juli, 29 juli en 12 augustus - VOL

Tijden: 09:00 uur - 11:30 uur

Locatie: Stadsboerderij

Omschrijving:

We starten met een leuke presentatie over de dieren op de Stadsboerderij. Daarbij leer je van alles over het gedrag en hoe je daar mee om moet gaan. Daarna gaan we alles wat je geleerd hebt oefenen; we gaan de dieren voeren, verzorger en buiten in de weide zetten. Ook gaan we ervoor zorgen dat de stallen en hokken weer lekker schoon zijn zodat de dieren later op de dag weer fijn naar binnen kunnen. Als er nog tijd over is gaan we de dieren verwennen met een borstelbeurt. Aan het einde van de workshop krijg je een echt certificaat mee naar huis en mag je jezelf junior dierverzorger noemen!

Kosten:

Deze workshop kost €10,- en er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Meld je dan altijd eerst even aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend). Geef dan je gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres) en aan welke activiteit je wilt deelnemen aan ons door. De betaling vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Weizigt beschikt niet over een pinautomaat dus graag contant en gepast betalen.

Heel veel plezier deze zomervakantie!

Tot snel bij Weizigt!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

weizigt@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!