zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Familierondleiding Klein

Familierondleiding Klein

09 augustus 2015
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Ontdek in de tentoonstelling Klein! het grote wonen rond 1900.

Tapijten zo groot als luciferdoosjes, bedden die in je handpalm passen en theekopjes kleiner dan een overhemdknoopje. Tijdens de familierondleiding KLEIN! op zaterdag 9 augustus stap je in Huis Van Gijn binnen in een miniatuurwereld van 19de-eeuwse poppen, poppenhuizen en poppenspullen.

Verbaas je tijdens de route door de tentoonstelling Klein! over de realistische miniatuurweergave van het wonen rond 1900. Voor het eerst zijn de exclusieve poppenobjecten niet alleen in de tentoonstellingsruimtes te bewonderen, maar ook in een speciale pop-up route door de historische museumwoning.

Familierondleiding Klein! l 14.30 uur l Huis Van Gijn l € 2,50, exclusief museumentree l ticketverkoop: www.huisvangijn.nl/tickets

Info

Organisator:

Adres:

Museum van Gijn

Museum 'Huis van Gijn'

Deel dit bericht met je vrienden!