zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Vakantieactiviteit IVN: Vrolijke bestuivers

Vakantieactiviteit IVN: Vrolijke bestuivers

06 augustus 2015
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Datum, tijden en locatie:

Datum: donderdag 6 augustus

Tijden: 14.00 uur - 16.00 uur

Locatie: Waterjuffer/Terras

Omschrijving:

Samen met de natuurgidsen ontdek je de wereld van de insecten. Met wie zijn ze goede vriendjes en wie is juist hun vijand? Hoe bouwen ze hun huisje en wat hebben ze daarvoor nodig. Ontdek het tijdens deze vakantieactiviteit!

Kosten:

Deze workshop is gratis en er kunnen per workshop maximaal 15 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Meld je dan altijd eerst even aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend). Geef dan je gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres) en aan welke activiteit je wilt deelnemen aan ons door. De betaling vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Weizigt beschikt niet over een pinautomaat dus graag contant en gepast betalen.

Heel veel plezier deze zomervakantie!

Tot snel bij Weizigt!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

weizigt@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!