maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Ontdek de landschappen van de Haagse School

Ontdek de landschappen van de Haagse School

31 juli 2015
Van vrijdag 31 juli 2015 tot en met vrijdag 31 juli 2015
Van 11:30 uur tot en met 00:00 uur

Themarondleiding in het Dordrechts Museum

Schilderen in de open lucht met als typisch Hollandse onderwerpen polders, rivierlandschappen, koeien, schapen, bos, heide en bovenal Hollandse luchten. Maak tijdens de themarondleiding op vrijdag 31 juli een reis door de landschappen die van invloed zijn geweest op de schilders van de Haagse School.

In de tentoonstelling Holland op z'n mooist ontdekt u dat de Haagse School schilders het buitenleven pakkend wisten vast te leggen. Zo pakkend zelfs dat hun iconische taferelen de Nederlandse identiteit tot op de dag van vandaag bepalen.

Themarondleiding l vrijdag 31 juli l 11.30 uur l Dordrechts Museum l € 5,- excl. museumentree l ticketverkoop: www.dordrechtsmuseum.nl/tickets  of bij de balie.

Beleef de Haagse School
Het Dordrechts Museum organiseert de komende maanden diverse activiteiten rond de tentoonstelling. Beleef de Haagse School met de diverse instap- en themarondleidingen door de tentoonstelling en proef het buitenleven als de schilders van de Haagse School. Speciaal voor de tentoonstelling zette Natuurmonumenten openluchtroutes uit. Kijk voor alle wandelroutes, fietsroutes en excursies op www.natuurmonumenten.nl/haagseschool

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Dordts Museum

Nieuwe Haven 30

+31 (0)78 770 5320

e.kara@dordrecht.nl www.dordrechtsmuseum.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!