zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Vakantieactiviteit Weizigt: De zomer is jarig!

Vakantieactiviteit Weizigt: De zomer is jarig!

28 juli 2015
Van dinsdag 28 juli 2015 tot en met dinsdag 28 juli 2015
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

Datum, tijden en locatie:

Datum: dinsdag 28 juli

Tijden: 10.00 uur - 12.00 uur

Locatie: Theater

Omschrijving:

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten, de zomer is jarig! Onder begeleiding van Maria Verboom maak je een zomers kunstwerk met acrylverf en maak je je eigen stempel van een aardappel. Ben jij een echte crea bea? Dan is dit iets voor jou!

Kosten:

Deze workshop kost €5,00 en er kunnen per workshop maximaal 15 kinderen meedoen dus meld je op tijd aan.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan een van deze activiteiten? Meld je dan altijd eerst even aan. Dit kan door een mailtje te sturen naar weizigt@dordrecht.nl of je in te schrijven bij het Informatiepunt op de Stadsboerderij (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag geopend). Geef dan je gegevens (naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres) en aan welke activiteit je wilt deelnemen aan ons door. De betaling vindt plaats bij aanvang van de activiteit. Weizigt beschikt niet over een pinautomaat dus graag contant en gepast betalen.

Heel veel plezier deze zomervakantie!

Tot snel bij Weizigt!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

weizigt@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!