zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Drie avonden Popschool Live! in het Energiehuis

Drie avonden Popschool Live! in het Energiehuis

23 juli 2015
Van donderdag 23 juli 2015 tot en met zaterdag 25 juli 2015


Op 23, 24 en 25 juni presenteren 35 Popschoolbands zich in de Power Stage in het Energiehuis aan de Noordendijk 148 in Dordrecht. Drie avonden lang zijn er de jongste bands uit de regio te zien en te horen na een jaar hard oefenen van hun repertoire.

Ben je benieuwd hoe het is om in een band te spelen? Kom kijken en laat je inspireren! Aan het begin van de avond spelen eerst een uur de Popschool 4 Kids bands (tot ongeveer 12 jaar) en daarna beklimmen de toekomstige Dordtse pophelden, de leerlingen van de Popschool, het podium.

Enkele van de bands hebben al ervaring opgedaan in de Talent Stage van de Popcentrale en/of op Wantijpop, maar sommige staan voor de allereerste keer op het podium. Deze presentaties geven een goed beeld van hoe de jongeren in bands hebben leren spelen en de Popschooldocenten zijn aanwezig om tekst en uitleg te geven over het reilen en zeilen op de Popschool. Kom je ook? Om 19.00 begint de eerste band en de avonden duren tot ongeveer elf uur. De toegang is gratis. Vragen over de Popschool en de Popschool Live!-avonden? Stuur een mailtje naar Eelco: eelco@popcentrale.nl. Kijk voor meer informatie op www.popcentrale.nl.

Foto: Peter Verheijen.

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!