zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Vier de vakantie bij Drie4Dordrecht

Vier de vakantie bij Drie4Dordrecht

17 juli 2015
Van vrijdag 17 juli 2015 tot en met zaterdag 18 juli 2015
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Nieuw in Dordrecht: Drie4. Eén zomer lang de mooiste plek van de stad. Ervaar hoe de ruis van wind en water zich vermengt met het gedruis van de stad in ontwikkeling. Op het einde van de Maasstraat (Stadswerven).

Geert van de Camp (kunstenaarscollectief Observatorium) en Geert ter Steeg (The Movies Dordrecht) brengen deze bijzondere plek tussen stad en rivier één zomer lang tot leven. Centraal staat het kunstobject ”Wachten op de Rivier”. Daarin en omheen kun je t/m eind september in de weekends verpozen. Regelmatig is er culinair-cultureel vermaak, lekker picknicken of BBQ-en aangekleed met beelden, muziek, verhalen, sport & spel. In de paviljoens kun je ook verblijven. Beleef 24 uur Drie4 met overnachting en ontbijt.

Kom Drie4 ontdekken op vrijdag 17 juli en zaterdag 18 juli : VIER DE VAKANTIE!
Twee ontspannen avonden met bijzonder biologisch BBQ-en (vlees en vega). Leuke mensen ontmoeten en bijpraten met elkaar. Op de achtergrond spelen de draaitafels van LP-Café. Geert ter Steeg, columnist Bert den Boer en anderen versieren de avond met verhalen, klanken en filmscènes, die gaan over VERLANGEN.

Aperitief va. 17 uur, BBQ va. 19 uur. BBQ-arrangement kost 22,50 (vlees) of 18,50 (vega), incl. garnituur + desserttaart en excl. drank. Reserveren van harte aanbevolen! Via info@drie4.nl. Meer info? Check www.drie4.nl of onze FB-pagina: Drie4dordrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Drie4Dordrecht

Maasstraat Stadswerven

Deel dit bericht met je vrienden!