zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Expositie van Aquarellen en Tekeningen van Wim Verhoeff

Expositie van Aquarellen en Tekeningen van Wim Verhoeff

07 juli 2015
Van dinsdag 07 juli 2015 tot en met dinsdag 28 juli 2015
Van 09:30 uur tot en met 15:30 uur

Activiteitencentrum Overweg aan de Prattenburg 80 in Dordrecht organiseert vanaf dinsdag 7 juli een expositie van aquarellen en tekeningen van Wim Verhoeff. De expositie is enkele weken te zien op werkdagen tussen 09.30 en 15.30 en is gratis toegankelijk.

Exposant Wim Verhoeff is één van de mensen die dagelijks Overweg bezoekt. Daar tekent en schildert hij en doet hij aan mozaïeken en houtbewerking. “Toen ik wegens een gedeeltelijke dwarslaesie afgekeurd werd op mijn vijftigste jaar, ben ik allerlei cursussen gaan volgen, waaronder tekenen en schilderen.

Op deze expositie zijn daar voorbeelden van te zien. Om te beginnen moesten we eerst leren schilderen met potlood. Goed kijken en perspectief zijn belangrijke aspecten. Daarna ben ik gaan pentekenen. Ook met de ouderwetse kroontjespen. Het derde jaar leerden we met aquarelverf omgaan. Kleuren mengen, etc. Mijn volgende stap is om met acrylverf te schilderen.”

Info

Organisator:

Adres:

Activiteitencentrum Overweg

Prattenburg 80

Deel dit bericht met je vrienden!