zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

De Bibliotheek helpt je de Boekenmarkt door

De Bibliotheek helpt je de Boekenmarkt door

05 juli 2015
Van zondag 05 juli 2015 tot en met zondag 05 juli 2015
Van 12:00 uur tot en met 17:00 uur

Alle kraampjes langs, op zoek naar dat éne boek: de Boekenmarkt bezoeken is hard werken. Op zondag 5 juli is de Stadsbibliotheek van 12.00 – 17.00 uur de perfecte uitvalsbasis. De begane grond is helemaal ingericht als oplaadruimte, waar je energie kunt opdoen om de markt weer op te gaan. Massage-apparaten van Dr. Flex brengen je vermoeide sjouwspieren tot rust, en lekkere gezonde hapjes van Heer & Meester geven je wat extra zoekbrandstof. Voel je je nog topfit? Verzet dan je zinnen tijdens een simpele, leuke trampolineworkshop van Bellicon. Ook kun je gewoon even een krantje lezen, je e-mail checken op de gratis WiFi, of een kijkje nemen bij de infostand van de Fietsersbond. Zo helpt de Bibliotheek je de Boekenmarkt door.

Verrassing
Ben je lid van een bibliotheek? Kom dan tijdens de Boekenmarkt even langs, en krijg een goodiebag vol verrassingen cadeau! Alle leden zijn welkom, of je nu lid bent bij de Bibliotheek AanZet, of bij een andere bibliotheek.

Boekengarderobe
Heb je al een zware tas vol boeken en wil je nog even verder struinen over de markt? Stal je tas dan in de Boekengarderobe in de bibliotheek. Je kunt je aankopen op een later gewenst tijdstip ophalen.

In het kort
Wat:           De Bibliotheek helpt je de Boekenmarkt door
Wanneer:  zondag 5 juli, 12.00 – 17.00 uur
Waar:        Stadsbibliotheek Dordrecht, Groenmarkt 153
Voor wie:  iedereen

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

De Bibliotheek AanZet

Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153

078 620 55 00

service@debibliotheekatotz.nl www.debibliotheekatotz.nl
Deel dit bericht met je vrienden!