maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Pop-up Expo Liesbeth Verhoeven

Pop-up Expo Liesbeth Verhoeven

05 juli 2015
Van zondag 05 juli 2015 tot en met zondag 19 juli 2015


Tijdens de boekenmarkt op zondag 5 juli in Dordrecht wordt in Galerie Wijnstraat een pop-up tentoonstelling opengesteld met het werk van Liesbeth Verhoeven. Verhoeven tekent verhalen op papier en glas. Haar tekeningen op papier combineert combineert zij vaak met stempeldruk. Van het papier maakt zij ook kledingstukken, op maat gemaakt en draagbaar. Haar jurken gebruikt zij o.a. bij  flaneer-performances, zoals op 3 mei jl. nog te zien was in  Galerie Wijnstraat.  

Op de 1e etage van de galerie is gedurende die periode tevens werk op papier te zien van Darja Vos en Cor van Gulik en werk uit stock van  Hanny Reneman, Henk Bouwer, Merel van Engelen, Anton de Bruin.

Info

Organisator:

Adres:

Galerie Wijnstraat

Wijnstraat 178

Deel dit bericht met je vrienden!