zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Exclusieve MuseumZomerAvond Huis Van Gijn

Exclusieve MuseumZomerAvond Huis Van Gijn

03 juli 2015
Van vrijdag 03 juli 2015 tot en met vrijdag 03 juli 2015
Van 17:00 uur tot en met 21:00 uur

Exclusieve MuseumZomerAvond Huis Van Gijn
Expositie Klein al vóór opening te zien

Tapijten zo groot als luciferdoosjes, bedden die in je handpalm passen en theekopjes kleiner dan een overhemdknoopje. In Huis Van Gijn stap je op vrijdag 3 juli tijdens de ZomerMuseumAvond een grootse kleine wereld binnen. Voor slechts € 5,- euro organiseert Huis Van Gijn een exclusieve avond rond de nieuwe expositie Klein, waarin poppen en poppenhuizen centraal staan.

Bezoekers krijgen hiermee de primeur omdat de tentoonstelling pas de volgende dag voor publiek is geopend. Geniet geheel in stijl –onder het genot van een glaasje punch– van  minitheater, film, Lindy Hop dansdemonstraties en hapjes en drankjes. Ontdek waarin Klein groot kan zijn.
Het uitgebreide programma biedt teven rondleidingen door het huis langs exclusieve poppenhuisobjecten. Voor het eerst zijn die niet alleen in de tentoonstellingsruimtes te bewonderen, maar ook in een speciale pop-up route door de historische museumwoning.

MuseumZomerAvond l vrijdag 3 juli, 17.00 – 21.00 uur l Huis Van Gijn l toegang €5, inclusief consumptie l aanmelden niet nodig.

Info

Organisator:

Adres:

Museum van Gijn

Museum 'Huis van Gijn'

Deel dit bericht met je vrienden!