maandag 2 augustus 2021

Alles over Dordrecht

Gratis schilderen of tekenen tijdens de zomermaanden

Gratis schilderen of tekenen tijdens de zomermaanden

01 juli 2015
Van woensdag 01 juli 2015 tot en met maandag 31 augustus 2015
Van 13:30 uur tot en met 15:30 uur

Gratis Zomerschilderen / tekenen in de maanden juli en augustus bij Studio’76Wij zijn een atelier voor amateur beeldend kunstenaars.Ons atelier licht in een lommerrijke en rustieke omgeving met ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen; waar je als beginnende of gevorderde amateurschilder heerlijk kunt schilderen, aquarelleren of tekenen, binnen een gezellige ambiance met andere mensenTijdens de zomermaanden juli en augustus is ons atelier geopend op woensdagmiddag en woensdagavond en bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om te komen schilderen, aquarelleren of te tekenen in ons nieuwe Atelier aan de rijksstraatweg 62 te 3316 EH Dordrecht.

Hoe vindt je Studio’76? Vanaf de rondweg (N3) rijd je richting Kiltunnel en neem je de afslag naar het bedrijventerrein Dordtse Kil I (Dordt West). Bij de stoplichten ga je linksaf richting Willemsdorp en vind je onze nieuwe locatie aan de linkerzijde, waar je gratis kunt parkeren.Vanaf de A16:

Kom je uit de richting van de Drechttunnel, dan neem je de afslag s-Gravendeel om vervolgens de eerste afslag rechts te nemen, waarna je bij de stoplichten linksaf gaat.(foto) Openingstijden tijdens de zomer maanden: woensdagmiddag 13.30 -15.30 uur woensdagavond 19.30 – 21.30uur Kijk voor meer informatie over onze vereniging onze website www.studio76dordt.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Studio76

Rijksstraatweg 62 Dordrecht

0786178189

hansbodegom@gmail.com http://www.studio76dordt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!