Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Werken van Piet de Winter

Werken van Piet de Winter

In het kader van het Kunstrondjedordrecht toont Kunst&Vorm Gravenstraat 31 Dordrecht, werken op papier van Piet de Winter (1935) uit Papendrecht. Het schilderen kreeg hij mee van huis, zijn vader had een schildersbedrijf, maar was in vrije tijd kunstschilder.

Van de kunstenaar Raymond Koop kreeg Piet inzicht in de schilderkunst en exposeerde zijn werk samen met Cor van Gulik in het Sliedrecht Museum.

Als leraar in het voortgezet onderwijs Schilderen, had hij veel ervaring met het spelen met verf, kleur en structuur. Poëzie en voordracht is ook een aspect in zijn leven en ook poëzie is zijn schilderskunst. Hij schildert de waarnemingen uit zijn omgeving, intuïtief. Zo ontstaat een prachtig spel waardoor schilderen volledig tot zijn recht komt, speels en lichtvoetig.

U bent van harte welkom.

Te bezichtigen van 1 April t/m 24 april 2016 van vrij t/m zondag van 12.00-17.00 uur, buiten deze tijden op afspraak.

Wanneer?
Van 1 april 2016 12.00 uur tot 24 april 2016 17.00 uur
Organisator
Kunst&Vorm
kunstenvorm@kpnplanet.nl
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.