vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Shoppen voor weinig geld én voor een goed doel

Shoppen voor weinig geld én voor een goed doel

30 september 2014
Van 09:00 uur tot en met 19:30 uur


Op dinsdag 30 september a.s. vindt in de Evangelische Gemeente Jozua (Sikkelstraat 2 in Dordrecht) weer de 1-2-3 euro Kledingbeurs plaats.
Vanaf 9.00 tot 19.30 uur staan de deuren weer open van deze inmiddels overbekende kledingbeurs. De beurs is gratis toegankelijk voor iedereen die voor een kleine prijs een nieuwe wintergarderobe wil aanschaffen. De opbrengst van de beurs gaat naar de zendelingen van Jozua.

De kledingbeurs biedt een grote diversiteit aan kleding en accessoires: veel baby-, kinder-, dames- en herenkleding, maar ook kleding in een maatje meer en exclusievere (merk) kleding is op de beurs verkrijgbaar. Uiteraard kan de nieuwe outfit aangevuld worden met schoenen, laarzen, tassen, sjaals, sieraden etc.
Aan de inwendige mens is ook gedacht. In de koffiehoek zijn allerlei heerlijke versnaperingen verkrijgbaar.

De overgebleven kleding gaat naar diverse goede doelen zoals de Kledingbank, Stichting Dorcas, het Leger des Heils en Stichting Broodnodig.

Kleding kan worden ingeleverd op donderdag 25 september a.s. van 09.00 tot 15.00 uur bij de Evangelische Gemeente Jozua. Aanvullende informatie via T. Robbemont, tel.6177693 of  Y.v.d.Lek, tel. 6188928. Of kijk op www.jozua.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jozua Dordrecht

Sikkelstraat 2

www.jozua.nl
Deel dit bericht met je vrienden!