vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Speciale rondgang 200 jaar koninkrijk - 200 jaar (schilder)kunst

Speciale rondgang 200 jaar koninkrijk - 200 jaar (schilder)kunst

28 september 2014
Van 15:00 uur tot en met 17:00 uur

28 september vanaf 15.00 organiseert Pictura een speciale rondgang bij de expositie 200 jaar koninkrijk – 200 jaar (schilder)kunst.

U krijgt de kans om de tentoonstelling te bekijken met daarbij uitleg van hedendaagse kunstenaars. Diverse kunstenaars, waaronder Jan Willem van Welzenis, Chung-Hsi Han en Dina Vos zijn aanwezig in Pictura om alles over hun kunstwerk te vertellen. Mis deze bijzondere rondgang niet en kom meer te weten over de kunstwerken.

De toegang is gratis en u hoeft zich niet op te geven voor deze rondgang. Indien u komende zondag niet kunt, dan is er zondag 26 oktober een tweede rondgang.De tentoonstelling 200 jaar koninkrijk – 200 jaar (schilder)kunst toont tien werken van 19e-eeuwse Picturianen en de reactie op deze werken van veertig hedendaagse Picturianen.

Tijdens uw bezoek ziet u een spannende confrontatie tussen de uiterst gevarieerde hedendaagse kunst en de uitgesproken romantische schilderkunst uit de vroege negentiende eeuw. Deze tentoonstelling is nog te zien tot en met 9 november 2014.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Teekengenootschap Pictura

Teekengenootschap Pictura

info@pictura.nl www.pictura.nl
Deel dit bericht met je vrienden!