zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Vlijpark HerfstFair

Vlijpark HerfstFair

27 september 2014
Van 13:30 uur tot en met 16:00 uur

Are you going to Scarborough Fair? Parsley, sage, rosemary, and thyme.
De fairtraditie van volkstuinvereniging het Vlijpark is niet zo oud als die van het Engelse Scarborough (1253) en we kunnen nu nog niet beloven dat het complete boeket peterselie, salie, rozemarijn en tijm er te koop zal zijn, maar het staat vast dat de sluiting van het seizoen een sfeervol en gezellig gebeuren wordt. Je kunt er voor een zacht prijsje sierlijke pompoenen aanschaffen, onvergelijkelijke appels en peren, planten als scharlei en hesperis, florale creaties in herfsttinten en bewoonbare vogelhuisjes. Je kunt je te goed doen aan stroopwafels, taarten van eigen baksel, hartige hapjes en andere lekkernijen. Ook kun je op je gemak een wandeling maken langs de honderd tuinen en de onlangs met vier stippen voor natuurvriendelijk tuinieren bekroonde algemene ruimte. De herfstfair is geopend op zaterdag 27 september van 13.30 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Wie een vrijwilligerspas heeft van de SSKW krijgt 10% korting bij de aankoop van planten. Het Vlijpark is te vinden aan de Nieuwe Noordpolderweg nr. 1 langs de Noordendijk bij de sportvelden van Oranje-Wit. Are you going to Vlijpark Fair?

Info

Organisator:

Adres:

Het Vlijpark

Nieuwe Noordpolderweg 1

Deel dit bericht met je vrienden!