vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

ToBe gaat Vreemd met: Laurèn ter Horst

ToBe gaat Vreemd met: Laurèn ter Horst

26 september 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek.

Onze huismuzikant Rozanne Verhoeven verzorgt om 20.00 uur de intro en daarna is de beurt aan Laurèn ter Horst is en 19-jarige zangeres en gitariste van Nederlandse bodem, afkomstig uit Oud-Beijerland.

Na haar deelname aan “The Voice of Holland 2013” timmert ze hard aan de weg om zoveel mogelijk optredens binnen te slepen. Een akoestische set met enkel gitaarbegeleiding is de bezetting die je voor de meerderheid van haar optredens zult horen.

Van bekende up-tempo liedjes tot kleine, mooie nummers dis zij zelf schrijft, alles zal ten gehore komen.

Rond 21.30 leidt Rozanne de jamsessie en het open podium in

Foto: Laurèn ter Horst

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Café De Vreemde Eend

Bagijnhof 27

www.devreemdeeend.nl
Deel dit bericht met je vrienden!