vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Prinsjesdagontbijt Visser & Visser

Prinsjesdagontbijt Visser & Visser

25 september 2014
Van 07:30 uur tot en met 09:00 uur

Ondernemers van harte welkom bij Prinsjesdagontbijt Visser & Visser in Dordrecht

De vakantieperiode ligt achter ons en daarmee komt het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser weer in zicht. Op donderdag 25 september 2014 zijn ondernemers en relaties van harte welkom voor het Prinsjesdagontbijt in Hotel van der Valk, Laan van Europa 1600 te Dordrecht van 7.30 tot 9.00 uur. Drs. A.A.M. (Arno) Brok, burgemeester Gemeente Dordrecht, zal de bijeenkomst openen.

Spreker mr. A.J.J. (Harold) van den Berge, fiscalist bij Visser & Visser, praat u in een klein uur bij over de belangrijkste maatregelen uit de Miljoenennota. Tijdens de presentatie zal ook toegelicht worden wat de gevolgen zijn voor ondernemers. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten. Vanzelfsprekend staat er een compleet verzorgd ontbijt voor u klaar.

Het belooft een interessante en boeiende bijeenkomst te worden. Meld uw komst aan via www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt.
Het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser is inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op zes locaties, te weten Middelharnis, Ridderkerk, Dordrecht, Gorinchem, De Bilt en Apeldoorn.

Info

Organisator:

Adres:

Visser & Visser

Hotel van der Valk Dordrecht

Deel dit bericht met je vrienden!