vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Bijzondere lezing in het Binnenvaart museum

Bijzondere lezing in het Binnenvaart museum

23 september 2014
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

In het Binnenvaartmuseum aanboord van de Rene Siegfried wordt dinsdag, 23 september om 14.00 uur een wel heel bijzondere lezing gegeven. Jan Keller (ex sleepschipper) komt namelijk vertellen over sleepschepen en de sleepvaart.

Deze, niet meer bestaande, historische tak van de binnenvaart is totaal niet te vergelijken met de huidige binnenvaart. Transport over water is het enige raakvlak. Jan Keller geeft zijn lezing, luid en duidelijk, over de diverse aspecten van de sleepschepenwereld. Het beloofd een heel boeiende middag te worden.

De Rene Siegfried ligt in het Wantij aan de Maasstraat 13 in Dordrecht. Zaal open vanaf 13.30 uur, toegang is gratis.
Nadere info: Lianne van Laak 06-46428542.

Info

Organisator:

Adres:

De Rene Siegfried

In het Wantij aan de Maasstraat 13

Deel dit bericht met je vrienden!