vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Reunie cafe t avontuur

Reunie cafe t avontuur

20 september 2014


Op zaterdag 20 september is er in Rockcafé 't Avontuur in Dordrecht een reünie voor oud eigenaren en stamgasten van deze kroeg.
't Avontuur bestaat al sinds 1976 op de Voorstraat 193 en heeft dan ook al vele generaties muziekliefhebbers een tweede thuis geboden.
Heel wat illustere figuren zijn hier stamgast geweest en er doen dan ook nogal wat bizarre verhalen de ronde over deze meest bijzondere kroeg van Dordrecht en omstreken.

Sinds enkele maanden is Rob Hilgers (zelf al een kleine 30 jaar regelmatig bezoeker van dit café) eigenaar van 't Avontuur.
Na een periode van verwaarlozing wordt 't Avontuur weer in oude glorie hersteld; het podium is weer terug, er word weer volop onderhoud en schoonmaak verricht en de kroeg begint weer te leven. Er zijn regelmatig optredens en de kroeg word stukje bij beetje opgeknapt, overigens zonder het speciale, eigen karakter van 't Avontuur aan te tasten.
Tijdens de reünie zullen ook enkele oudgedienden een uurtje achter de bar staan en zullen de befaamde en beruchte schrijfboeken ter inzage liggen.

Verder uiteraard de leukste muziek van vroeger en nu, een hapje en drankje en voor de liefhebber een partijtje tafelvoetbal.
Meer info op www.cafeavontuur.nl

Deel dit bericht met je vrienden!