zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Blues Jamsessie in Jazzpodium DJS

Blues Jamsessie in Jazzpodium DJS

19 september 2014
Van 22:30 uur tot en met 00:00 uur

De derde vrijdag van de maand is het weer tijd voor de maandelijkse ‘Blues Jamsessie’ bij Jazzpodium DJS. Blues, jammen, gezellige mensen, bier en dansen op deze vaste bluesavond. Bedoeld voor iedereen die op ons gezellige podium zijn of haar z’n muzikale kunsten wil vertonen. Zoals altijd staat ook de komende sessie weer onder leiding van de huis-sessieband ‘Zorrow’. Tevens zal ‘Zorrow’ de avond openen en afsluiten met herkenbare jaren 70- en 80-tunes.

Iedereen die ‘de blues heeft’ en dat wil laten horen, kan en mag meedoen. Een backline is aanwezig dus drumstel, Hammondorgel, piano, zanginstallatie, gitaarversterkers en basversterker kun je rustig thuislaten. Wie het podium op wil meldt zich bij binnenkomst bij Ton Pluijmert (zanger en toetsenman van Zorrow).

Vrijdag 19 September
Grotekerksplein 1 - Dordrecht
Aanvang: 22.30 uur
Entree: gratis
www.jazzpodiumdjs.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!