zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Bridgelessen bij Bridgeclub Ter Merwe

Bridgelessen bij Bridgeclub Ter Merwe

16 september 2014
Van 19:30 uur tot en met 22:30 uur

Bridgeclub Ter Merwe geeft vanaf dinsdag 16 september bridgelessen voor beginnende bridgers. Er wordt gebruik gemaakt van materiaal van de Nederlandse Bridgebond: de starters- en de biedcursus. Na ongeveer 24 avonden wordt er tot in mei 2015 in een aangepaste competitie door de cursisten onder begeleiding gespeeld. Met ingang van het daaropvolgende seizoen heeft men voldoende bridgekennis om in te stromen in de normale bridgecompetitie.

Cursisten worden lid van bridgeclub Ter Merwe. De contributie bedraagt € 65 per seizoen. De cursisten krijgen de lessen, de leerboekjes en alle lesopgaven zonder bijkomende kosten. De lessen worden gegeven in een van de zalen van het verzorgingshuis Vreedonk, Vreedonklaan 2 te Dordrecht. De lessen starten om 19.30 uur en duren tot uiterlijk 22.30 uur (met pauze!).

Als u zelf al bridget weet u wat voor goede denksport dit is. U kent vast wel mensen in uw omgeving die u ook zo'n prettige hobby gunt. Bridget u zelf nog niet, dan is dit de kans om deze vaardigheid te verwerven.

Inschrijven kan bij onze voorzitter Gerda Broekman, mobiel 06 4022 0674 of 078- 6128767.
Let op de deelname wordt beperkt tot 24 inschrijvingen! Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Thon Schreuders, wedstrijdleider/docent B.C. Ter Merwe

Info

Organisator:

Adres:

Bridgeclub Ter Merwe

Verzorgingshuis Vreedonk, Vreedonklaan 2

Deel dit bericht met je vrienden!