vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Open Monumentendag - Koetshuis Weizigt geopend

Open Monumentendag - Koetshuis Weizigt geopend

14 september 2014
Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur

In het weekend van 13 en 14 september 2014 zijn meer dan vierduizend prachtige monumenten in heel Nederland gratis toegankelijk voor iedereen. Het is dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt, of om mee te doen aan een eenmalige activiteit. 

 

Het Koetshuis op het terrein van Duurzaamheidscentrum Weizigt is dat weekend ook geopend. Op zondag 14 september opent het pand van 13.00 uur tot 17.00 uur haar deuren en kan iedereen een kijkje komen nemen in het voormalig paardenverblijf van de familie de Roo. Bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding en de foto-expositie bekijken die de kijker meeneemt in het verleden van het pand en het landgoed. 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

Weizigt-nmc@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!