vrijdag 28 januari 2022

Alles over Dordrecht

Schouwburg Kunstmin verkoopt uit

Schouwburg Kunstmin verkoopt uit

13 september 2014
Van 10:30 uur tot en met 15:30 uur

Volop hebbedingen voor theaterliefhebbers en koopjesjagers
Goed nieuws voor theaterliefhebbers en koopjesjagers. Tijdens een garagesale op zaterdag 13 september in Machine 3 in het Energiehuis biedt Schouwburg Kunstmin volop hebbedingen aan zoals publiciteitsmateriaal, (deels gesigneerde) cd’s en dvd’s en allerlei theatertechnisch materiaal zoals lampen, kabels en computerkasten. Een aantal topstukken wordt ’s middags bij opbod verkocht.

Twee van deze topstukken zijn een oude ukelele van Brigitte Kaandorp en een bank waarop artiesten als Cor Bakker, Mike Boddé en Bastiaan Ragas zaten, lagen én hun handtekening hebben gezet. Deze gaan om 15.00 uur onder de hamer. Ook spullen uit de oude inboedel van Kunstmin en op festivals gebruikte attributen zoals lantaarns, dekens, glaswerk en een grote partij strandstoelen gaan tijdens de garagesale van de hand. De opbrengst komt ten goede aan het nieuwe interieur van de schouwburg.
Speciaal voor kinderen
Wie graag zijn slag wil slaan tijdens de garagesale, maar geen oppas heeft, kan zijn of haar kinderen gerust meenemen. Speciaal voor hen zijn er leuke activiteiten waarin de jeugdvoorstellingen van Kunstmin een rol spelen. Zo zijn er kleurplaten van Nijntje, boekenleggers van Pluk van de Petteflet en kunnen ze op de foto in de jurk van Sneeuwwitje.
Open Monumentendagen
De garagesale van Kunstmin valt samen met Open Monumentendagen. In het Energiehuis gonst het op zaterdag 13 september van de activiteiten in het kader van het Kinder Open Huis van ToBe Cultuurcentrum. De garagesale van Schouwburg Kunstmin is van 10.30 tot 15.30 uur in Machine 3.

Info

Organisator:

Adres:

Kunstmin

Energiehuis, Machine 3

Deel dit bericht met je vrienden!