zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Drijf-in bioscoop Wolwevershaven: The Grand Budapest Hotel.

Drijf-in bioscoop Wolwevershaven: The Grand Budapest Hotel.

13 september 2014
Van 20:15 uur tot en met 22:30 uur

Kom op zaterdagavond 13 september met een gevulde picknickmand, dekentje én een bootje naar de Wolwevershaven. Tussen alle vroegere pakhuizen, patriciershuizen en andere monumenten wordt de film ‘The Grand Budapest Hotel’ vertoond.

De film vertelt het verhaal van een legendarische hotelmanager (Ralph Fiennes) van een beroemd Europees hotel. Tussen de Eerste en Tweede Wereldoorlog in raakt hij bevriend met een jonge piccolo (Tony Revolori) die een vertrouweling van hem wordt. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, de strijd om een enorm familiefortuin en de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de 20e eeuw.

Het witte doek wordt vanaf de Kuipershaven vlak boven het water geplaatst zodat er een heuse drijf-in bioscoop ontstaat! Wees er op tijd bij om een plekje te vinden op de kade of tussen de bootjes op het water. De drijf-in bioscoop wordt verzorgd door Openlucht Bioscoop en mede mogelijk gemaakt door Cinema The Movies, Dordtse Reddingsbrigade en Stichting Dordtse Wateren.

Wolwevershaven, zaterdag 13 september 20.15 - 22.30 uur. De film start om 20.45 uur. Toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Drijf-in-Bioscoop

Wolwevershaven

Deel dit bericht met je vrienden!